Keresés

Villanypásztor kötél

LinkajánlásVillanypásztorVillanypásztorvillanypasztor.lap.hu/9-99hu14668666152012-12-28 13:29:102016-06-25 16:56:55Villanypásztorlapcsoport.szerkeszto@gmail.comVillanypásztorlapcsoport.szerkeszto@gmail.comCentral Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2012

Meghatározás

A háziállatok bekerítésére és a vadak kirekesztésére a legelterjedtebb eszköz a villanypásztor kötél. 2 és 4 mm-es kötelek teszik ki a felhasznált mennyiségek döntő többségét, de gyártanak 6 mm vastag kötelet is. Az áramvezetés inox, horganyzott acélhuzal, vagy réz , gyakran vegyes összeállításban. Az inox vezetőszál az élettartamával, a horganyzott acélhuzal a szakítószilárdságával, a réz huzal a vezetőképességével emelkedik ki. Gyakran tapasztalható, hogy többféle vezetőszálat alkalmaznak egy kötélen belül, mintegy optimalizálva több jó tulajdonságra.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Villanypásztor kötél
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés